Zorgeloos zelfstandig aan de slag

Welkom bij ZZP VerZorgt, dé regio samenwerking van zorgorganisaties in Leiden en het Groene Hart. Ons doel is simpel: jou als zzp’er ondersteunen en ontlasten, zodat jij je kunt focussen op waar je het beste in bent – zorgen voor de mensen!

Bij ZZP VerZorgt maken we het verschil door jou de mogelijkheid te bieden direct aan de slag te gaan bij diverse zorgorganisaties in onze regio. Via ons platform kun je je eenvoudig inschrijven en kiezen welke diensten je wilt werken binnen een breed scala aan zorginstellingen. Het is jouw keuze, jouw flexibiliteit, en jouw zorg die het verschil maakt.

Wat we voor jou betekenen

Wat wij betekenen voor jou: Zorgeloos zelfstandig aan de slag

ZZP VerZorgt is de regio samenwerking van zorgorganisaties uit Leiden en het Groene Hart. We ondersteunen en ontlasten jou als zzp’er. 

Flexibiliteit

Kies zelf uit een groot aantal diensten en opdrachten. Zo werk je altijd op het moment dat het jou uitkomt!

Organisaties

Bij deze samenwerking van acht zorgorganisaties zijn diensten beschikbaar op verschillende niveaus waar jij je op kunt inschrijven

Scholing

Wij faciliteren een aanbod van verschillende trainingen en scholing,  zodat jij jezelf steeds weer door kan ontwikkelen

Zorgeloos

Wij maken jouw administratieve taken makkelijk via ons geautomatiseerde systeem

Wie zijn wij?

Hoe werkt ZZP VerZorgt?

Ben je zzp’er in de zorg en werk je graag in de regio Leiden of het Groene Hart? Dan is het hoog tijd voor een nadere kennismaking met VerZorgt! ZZP VerZorgt maakt het je gemakkelijk om voor verschillende zorgorganisaties te werken, op de dagen en uren die jíj wilt. Bovendien nemen we je veel administratie uit handen. Met ZZP VerZorgt blijf je eigen baas en kun je je tijd optimaal besteden!

300+

openstaande diensten of opdrachten

Daarmee is er genoeg selectie uit diensten en opdrachten om zelf te kunnen kiezen wanneer je werkt!

Nieuwsflits

Recent nieuws

Er zijn geen verdere nieuwsberichten

Testimonials

Wat andere ZZP’ers over ons zeggen

"Dit werkt zoveel fijner als wat ik voorheen had! Ik kan me makkelijk inschrijven voor diensten en opdrachten en heb de vrijheid om zelf te kiezen wanneer ik werk. Dit werkt precies zoals ik had gehoopt!"
Nep review
Manager Zorg
"Ik ben ZZP'er omdat dat mij vrijheid geeft om te werken met de clienten waar ik het meest voor kan betekenen, op de plek en op de tijd waar ik dat graag wil, bij ZZP VerZorgt!"
Christine
Verzorgende IG niveau 3
"Ik ben echt enthousiast over onze geamenlijke zzp-pool. Goed inzicht in de kwaliteiten en beschikbaarheid van zzp'ers maakt het gemakkelijker om de juiste match te maken. Dat is goed voor de kwaliteit van onze zorg, goed voor de zzp'ers en goed voor de werksfeer."
Carla Road
Manager zZorg
"Wat een uitkomst, ZZP VerZorgt. Werken op de dagen en uren die ik wil, en zo gemakkelijk te plannen!"
Sara Groen
Verpleegkundige niveau 5